Malmömejeriet

I Malmö finns vårt största mejeri. Här tillverkas en stor bredd produkter av bästa råvara, såväl ekologisk som konventionell.

Malmö mejeri tillverkar produkter inom grupperna konsumtionsmjölk, grädde, fil, yoghurt och kvarg. Innovation, kreativitet och hållbarhet är i fokus för att förbli ett naturligt val för våra kunder och leverantörer även i framtiden.

Vi bygger vår verksamhet på 300 kompetenta och engagerade medarbetare som alla är stolta över att kunna leverera våra produkter ut i landets butiker - varje dag, året om.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

ARBETSPLATS OCH KULTUR

På Skånemejerier ser vi värnandet om våra medarbetare som en grundläggande pusselbit i vårt hållbarhetsarbete. Vi har en inkluderande kultur där alla ska behandlas med likvärdig respekt, hänsyn och uppskattning. Vi har nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier. Vi lyssnar på våra medarbetare och genomför årligen en medarbetarundersökning med noggrann uppföljning.

Ambition, engagemang och enkelhet är ledorden i Skånemejeriers verksamhet och värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete.

 

Malmömejeriet

Boplatsgatan 9
213 76 Malmö Vägbeskrivning skanemejerier@example.com 040-33 33 33 Se sida

Jobbar du redan på Skånemejerier?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor