Hjordnära Mejeri

Hjordnära är det lilla mejeriet som tillverkar storslagna produkter. Kvalitet, hållbarhet och innovation är viktiga ledord och vår övergripande målsättning är att kunna tillverka så fina mejeriprodukter att de väljs och älskas framför andras. 

På Hjordnära Mejeri producerar vi både ekologiska och konventionella mejerivaror. Vi vill vara bäst på matyoghurt, crème fraiche och gräddfil och bland våra kunder finns både privatpersoner och storhushåll.

Genom innovation och kreativitet bjuder vi in våra kunder och konsumenter på resan mot att bli en del av Sveriges mest hållbara mejeriföretag.

Hos oss arbetar 20 engagerade, duktiga, stolta och intresserade medarbetare. Alla är precis lika viktiga. Vi brukar säga att man ska njuta av njut av det lilla; njut av att vara Hjordnära.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

ARBETSPLATS OCH KULTUR

På Skånemejerier ser vi värnandet om våra medarbetare som en grundläggande pusselbit i vårt hållbarhetsarbete. Vi har en inkluderande kultur där alla ska behandlas med likvärdig respekt, hänsyn och uppskattning. Vi har nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier. Vi lyssnar på våra medarbetare och genomför årligen en medarbetarundersökning med noggrann uppföljning.

Ambition, engagemang och enkelhet är ledorden i Skånemejeriers verksamhet och värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete.

 

Hjordnära Mejeri

Hjo Nygården
544 92 Hjo Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Skånemejerier?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor