facebook tracking
Avdelning

Research and Development

Connect
Här utvecklas både nya och befintliga produkter

Som produktutvecklare hos oss driver du utvecklingsprojekt från koncept till lansering. Du är med och tar fram helt nya produkter och bidrar till kvalitetsförbättringar av befintligt sortiment. Du är också med i vårt arbete kring produktförnyelse av hela Skånemejeriers sortiment av mejeriprodukter och fruktdrycker, men även i utveckling av produkter med nya råvaror.
Vår R&D-avdelning är en central del i vår expertgrupp inom produktutvecklingen där sensoriska kunskaper är mycket viktiga. Avdelningen jobbar nära marknadsavdelning, produktion, teknik och inköp.

Arbetsplats och kultur

Skånemejerier är ett innovativt mejeri som sedan 2012 ingår i det multinationella mejeriföretaget Groupe Lactalis. Det innebär många positiva karriärmöjligheter för våra medarbetare.

Vi investerar mycket i våra medarbetares kompetensutveckling och genom koncernen får du tillgång till ett internationellt nätverk av kollegor att utbyta idéer med. Lactalis värdeord ligger till grund för det arbetssätt och beteende som vi alltid strävar efter: ”Ambition och engagemang med enkelhet.” 

Jobbar du redan på Skånemejerier?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor